Tuntuu aika turhauttavalta, enkä tiedä edes miksi. Syynä ei voi ainakaan olla huominen pienkoneidenhuolto- koe, sillä toivo on jo mennyt ajat sitten.. Mulla ei oo hajuakaan minkä näköinen on se ihme vekotin, jolla mitataan sytystulpan kärkiväli.

Mutta siis jotenki turta. Ei tunnu oikein miltään. Kellokin on jo noin paljon, että pitäisi mennä nukkumaan. Mutta nyt on sellanen olo, että ei jaksa välittää. Jääköö yöunet 3 tuntiin. Tai vaikka koko koulu väliin. Ihan sama.

Huoh. Muuten ollu ihan tavis päivä. Ollu koulussa ja koneella. Musta jotenki tuntuu, että mun elämässä ei tapahdu mitää enää. Vaikka koko ajan jotakin menoa, muttei sellasta mielekästä. En oo varmaan ikuisuuksiin nähny muita ku koulukavereita, niitäkää vapaa-ajan ulkopuolella. Voi ku meilläkin ois avokin kanssa mahollisuus lähtee pariks viikkoo ulkomaille tosta noin vain. Mutta ei. Toisilla ei tosiaan oo sitä rahaa, kun opiskelijoita ollaan. Kaikessa pitää säästää ja koko ajan huoli perseen alla, miten saa eläimet ruokittuu. Sit vasta voi ajatella itteään.

Ajatella muuten kuinka paljon noi elukat vie rahaa kuussa. Esimerkiksi tässä viime kuun saldo:
Lily - ruokasäkki 60 euroa, ruuan lisukkeet noin 20euroa, rokotus 75 euroa, tehosterokote 50 euroa (rokotteissa mukana muut ostokset eläinlääkärissä ja käyntimaksut), luut 15 euroa
Kissa - ruoka 30 euroa
Väiski - ruoka 30 euroa
Akvaario - 7 euroa ruokaan
Eläimet yhteensä: noin 280 euroa

Ihan kiva menoerä opiskekijoilta. Silti en päiväkää oo katunu yhenkää eläimen hankkimista! Tälläsestä ihanuudesta kannattaa maksaakkin. Ainoa vaan, että syö tosiaan nää rahat aika äkkiä, eikä oo mahollisuutta matkailla.

Noh, ainakin ollaan rehellisiä toisillemme. Pirun ilonen siitä, että mitään salaisuuksia kummallakaan. Ainakaan suurempia. Puhdas ilmapiiri ollut koko suhteen ajan, kun kumpikaan ei pelkää nostaa sitä kissaa pöydälle.. Vaikka ois tullu ite töpeksittyä. Kyllä se vastuu on kannettava, varsinkin kun täällä on kolme karvaturria jotka seurauksista pahiten sais kärsiä..

Huh mitä keskiviikko filosofiointia.