Vittu että kyllä nyt vituttaa toi äijä nyt.

Meijän piti tänään lähteä heti aamulla koiranäyttelyyn kavereiden kanssa; eipä lähetty, kun joku ei jaksanut herätä. Piti mennä illalla katsomaan siskoani, sen miestä ja viikon vanhaa lasta, jota toi ukko ei oo viel käyny kattomassa, vaikka on tulossa sylikummiksi. Tuon takia peruin yhteisen mukavan euroviisu -illan omien kavereitteni kanssa. Äijä lähti pelaamaan, tultiin siihen tulokseen ettei mitään järkeä lähtee enää sen jälkeen järvenpäähän, että mennään sitten illalla korsoon jos vaikka ne tulisi sinne. Joo seittemältä soi puhelin, että käy kaverilla viemässä mailan, on 15 minsaa siellä. Ookkoo, ei mitää, soittele sit ku oot matkalla kotiin!

Odottelua odottelua.
Soitin äsken takasin, siellähän se vielä oli. Kattomassa telkkaria kavereidensa kanssa. Sano viipyvänsä vielä tunnin parin ennen kuin sais kyydin kotia.

Että niin paljon sitä kiinnostaa sylikummin velvollisuudet, että vaihtaa ne johonki telkkariin. Ei tullu mieleen, että tonkaa takia mä en päässy ite mihinkään kavereiden kanssa. Ja ois ollu ihan sika kiva nähä niitäkin?! Noei, pääasia että mies näkee kavereitaan, eikä tarvitse hoitaa velvollisuuksiaan. Ihan sama sille, vaikka mä oon täällä kotona odottamassa ja lihomassa, että herra soittaisi millon lähdetään. Ei viitti sit ees ilmottaa, ettei oo aikomustakaan palata sieltä kotia ennen keskiyötä.

Vittuvittuvittu. Onneks pääsee tänne ruinaa näistä asiosta stna!