Wow, tälläinen hieno sivupohja ja kaikkea! Kiitoksia seinäruususelle (http://seinis.vuodatus.net/) siitä, että vihdoinkin sain oman näköiseni sivut. Olen sisäisesti rokkari, rakastan viiskytälukua, ja sen ajan sisustusta ja tavaraa. Ulkoapäin sitä ei ikinä uskoisi, mitä nyt James Dean vyöni saattaa asian oikean laidan paljastaa. :) Jos tässä aika antaa periksi ja innostusta löytyy, koitanpa minäkin kehitellä oman hienon 50-luvun hengen mukaisen layoutin!

Nyt kun avokki on ollut poissa pelaamassa kavereidensa kanssa, olen saanut hyvin siivottua kotona. Ihanaa kun on siistiä! Otinpa todisteeksi kuviakin (vihdoin) tästä asunnosta. Ollaan saatu sisustettua jo aika hyvin. Tosin tässä on jo se vuosi asuttukkin, että rupeaa olla aikakin. Tyytyväisiä ollaan. Ei onneksi ihan perinteinen opiskelijalukaali mitä muualla parikymppisillä näkee. Lämmöllä ja maulla aseteltu kaikki, vaikka itse sanonkin. Ja rahaa on tuskin kulunut nimeksikään, kun suostunut ottamaan sukulaisten tarjoamia huonekaluja. Pienellä vaivalla niistä saa kuin uusia :-) Ei saa olla liian kranttu.

Keksin oivan idean ripustaa seinälle kokoelman lplevyjä. Nyt on tyhjä valkoinen seinä edes jonkin näköinen:
1584528.jpg

Kuvassa siis makuuhuoneen lphyllystä otettu kuva, jonka ylle olen ripustanut Herreysin, The Shadowsin, Hurriganesin ja Elviksen vinyylilevyjen kotelot. Lisäksi kuvassa näkyy vinyylisoitin, James Dean- taulu, sekä vanha 50-60luvun squashmaila, joka odottaa ripustamista.



..Koira istuu sohvalla ja tuijottaa. Mitäköhän senkin päässä oikein liikkuu? Eilen käytiin avokin kanssa pitkä ja harras keskustelu kummeudesta, ja siitä, onko eläimillä sielu. Mun ei ainakaan tarvitse muuta, kuin katsoa koiran silmiin ja todeta, että kyllä siellä on jokin itsestään tietoinen olento.Täynnä rakkautta ja uskollisuutta. Koira, jos jokin ansaitsee sielun.

1584556.jpg
Koira ja Kissa nauttii puhtaasta huoneesta :-)